Boulevard van Salou

Salou staat bekend om zijn mooie en brede boulevard. Het is heerlijk om over de boulevard te lopen en van het mooie zeezicht genieten. Tevens zijn er veel verschillende winkeltjes en restaurants te vinden aan de boulevard, waar u heerlijk kunt genieten van een koel drankje of maaltijd!

De boulevard van Salou

De prachtige boulevard van Salou is ruim één kilometer lang en omringd met maar liefst 365 schitterende palmbomen. Hierdoor komt het heerlijke vakantiegevoel u direct tegemoet wanneer u Salou binnenkomt. Tijdens warme zomeravonden is het heerlijk wandelen langs de leuke barretjes, souvenirwinkeltjes en gezellige restaurants die gelegen zijn aan de verlichte boulevard.

Verlichte fonteinen op de boulevard

Aan het begin en het einde van de boulevard zijn 2 grote fonteinen te vinden. Deze fonteinen zijn geven veel sfeer aan de boulevard. In de avond zijn deze prachtige fonteinen ook nog een verlicht met verschillende lichten. De fontein aan de kant van de haven is ook nog eens voorzien van een geluid en lasershow.

In de zomeravonden tussen juni en oktober, is er elke avond om 22:00 een fonteinenshow te zien bij de fontein aan de havenzijde van de boulevard. Deze show is echt een aanrader voor elke toerist die een bezoek brengt aan de prachtige boulevard van Salou!

De fonteinshow aan de boulevard in Salou

Het kleurrijke Salou beeld

Salou heeft een schitterend en kleurrijk beeld met het woord ‘Salou’. Het onderstaande beeld is te vinden op de boulevard ten hoogte van het strand van Llevant. Dit kleurrijke beeld wordt dagelijks veel gefotografeerd en geplaatst op de sociale media. Dit beeld is echt een leuke trekpleister voor toeristen om echt een vakantie foto te maken.

Beeld van Salou
Beeld van Salou op de boulevard

De gezelligste kroegen aan de boulevard

Salou heeft verschillende leuke barretjes en kroegjes die aan de boulevard gevestigd zijn. De meest leuke en gezellige kroegen en barretjes hebben wij voor u op een rijtje gezet.

Valuk Sun Beach Bar

De Valuk Sun Beach Bar is gevestigd midden op het strand van Llevant. Hierdoor kunt u heerlijk van uw drankje genieten onder de heerlijke Spaanse zon. De bar levert verschillende maaltijden voor zowel het ontbijt, lunch en diner en is bovendien ook rolstoelvriendelijk.

Ocean City

Ocean City is een mediterraans restaurant met daarnaast ook een ruim terras. Hier kunt u echt de hele avond doorbrengen. De drankjes bij deze bar zijn betaalbaar en daarnaast hebben ze ook lekkere cocktails. Kortom, echt een heerlijke plek om de avond door te brengen op de boulevard van Salou.

Chiringuito La Caña

Deze heerlijke bar op het strand van Llevant is echt een aanrader voor elke toerist. Aangezien deze bar een uitgebreid terras heeft, kun je heerlijk de middag en avond hier doorbrengen.