Hotels in Salou

Salou heeft honderden prachtige hotels. Dankzij alle luxe voorzieningen die die deze hotels bieden, kunt u als toerist heerlijk in Salou verblijven. De hotels zijn namelijk voorzien van verschillende faciliteiten zoals zwembaden, restaurants en schitterende glijbanen. Daarnaast kunt u ook genieten van de leuke winkeltjes aan de boulevard, het prachtige strand en de heerlijke restaurants in Salou. 

We hebben de mooiste hotels samengesteld in onderstaande lijst. We hebben per hotel de meest unieke faciliteiten vermeld. Hierdoor kunt u gemakkelijk het meest geschikte hotel kiezen dat bij u past. Boek daarom dus snel en geniet van de schitterende Spaanse zon in Salou!

De beste hotels in Salou

Hotel Best Oasis Park – Salou ⭐⭐⭐⭐

Hotel Best Oasis Park
Best Oasis Park Hotel

Midden in het bruisende Salou ligt het prachtige 4 sterren hotel Best Oasis Park. Dankzij het all inclusive concept, kunt u de hele dag door eten en drinken zonder hiervoor te betalen. Hierdoor geniet u maximaal van uw welverdiende vakantie!

Best Oasis Park heeft meerdere zwembaden met verschillende glijbanen. Daarnaast heeft het een ruim opgezet buffetrestaurant, waar de heerlijkste gerechten voor u worden bereid.

Hotel H10 Salou Princess – Salou ⭐⭐⭐⭐

Hotel H10 Princess
H10 Salou Princess Hotel

H10 Salou Princess is een schitterend hotel met een prachtig zwembad en het strand op loopafstand! Naast het mooie zandstrand, zijn er ook voldoende restaurants, kroegen en winkeltjes in de buurt van het hotel. Waar u heerlijk van uw vakantie kunt genieten!

Het hotel beschikt tevens over een buffetrestaurant waar wekelijks thema avonden zijn. Ook beschikt het hotel over een leuk activiteitenprogramma waar het hele gezin van kan genieten!

Hotel Best Los Angeles – Salou ⭐⭐⭐⭐

Hotel Best Los Angeles
Hotel Best Los Angeles

Best Los Angeles is een prachtig hotel voorzien van alle voorzieningen en een lekker zwembad. In de direct omgeving van het hotel zijn verschillende winkeltjes, restaurants en barretjes. Het strand en de prachtige boulevard liggen op slechts 400 meter van het hotel. Zodat u elke avond heerlijk over de boulevard kunt wandelen.

Het Best Los Angeles hotel beschikt ook over een buffet restaurant waar dagelijks de heerlijkste maaltijden voor u worden bereid. Let op! Je kunt in dit hotel verblijven onder het all-inclusive concept. Hierdoor kunt u genieten van onbeperkt eten en drinken onder de heerlijke spaanse zon!