Pretpark Port Aventura Salou

Port Aventura is het grootste pretpark van Spanje en behoort tot de tien best bezochte pretparken van Europa. Het pretpark heeft meerdere awards in de wacht gesleept waaronder die voor ‘beste liveshow ter wereld’. Het pretpark heeft maar liefst zeven achtbanen, waaronder de hoogste achtbaan van Europa.

Pretpark Port Aventura Salou

Pretpark Port Aventura

Port Aventura is een van de grootste attractieparken in Spanje. Het park is onderveelde in verschillende themagebieden zoals Mexico, het wilde westen, China, Sesamstraat en Polynesië. Per gebied zijn er veel verschillende attracties in de stijl van het thema. Naast de 7 geweldige achtbanen die het park telt, zijn er ook verschillende live shows en attracties voor kinderen. Kortom, het park is een geschikt dagje uit voor het hele gezin.

Tickets voor het park

Het is verstandig om vooraf online tickets te kopen via het park. Dit voorkomt lange rijen aan de kassa en u kunt ze veilig en vertrouwd vooraf via iDeal bestellen. Hierdoor kunt u direct doorlopen en snel genieten van dit geweldige pretpark!

Bereikbaarheid van het pretpark

Het pretpark Port Aventura is gemakkelijk te bereiken met elk vervoersmiddel. Het park is namelijk strategisch gelegen en hierdoor ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Met de auto

Port Aventura is het gemakkelijk te bereiken met de auto. Door simpelweg de afrit te nemen van de snelweg A-7 ten hoogte van de plaats Vilaseca, komt u eenvoudig uit bij het ruime parkeerterrein van het park. Deze route wordt aangegeven door middel van voldoende verkeersborden die u naar het parkeerterrein begeleiden.

De precieze coördinaten van het park zijn: 41.0883° N, 1.1574° E

Met de bus

Mocht u kiezen om met de bus naar het park te gaan, dan is dit heel eenvoudig. De busmaatschappij Plana rijdt dagelijks van en naar het pretpark vanuit Salou. Voor de precieze routekaart en tijden kunt u site raadplegen van Plana.