Restaurants in Salou

Je bent in Spanje dus denk je al gauw aan de Spaanse keuken met Paella, Tapas en Tortilla. Indien je voor de Spaanse keuken naar Salou bent gekomen dan zul je teleurgesteld zijn dat de Boulevard vooral bestaat uit op jongeren gerichte fastfood restaurants. In Salou zul je dus sneller een restaurant tegenkomen met een Hollandse kroket en frikadel, dan een Spaans restaurant met een heerlijke paella. Omdat we verwachten dat je de fastfood restaurants wel zult vinden, hebben we het volgende lijstje gemaakt voor als je in Salou op zoek bent naar een goed restaurant, sommige van deze restaurants liggen buiten het centrum van Salou.

Beste restaurants

La Tortilla (Scala Dei 2)

La Tortilla is uiteraard gespecialiseerd in de Spaanse tortilla. Meer dan dertig verschillende soorten tortilla’s kun je hier bestellen.

Petit Bar (Autovia Reus-Salou (Plaza Europa n.6)

De inwoners van Salou raden Petit Bar aan al je op zoek bent naar een goed tapas-restaurant. Het personeel werkt er hard en is zeer vriendelijk. Reserveren is waarschijnlijk een goed idee, aangezien het zeer populair is onder toeristen en Spanjaarden. Als je de smaak van Spanje wilt proeven moet je hier naar toe!

Los Chicos (Carrer de Colón 43840)

Als je op zoek bent naar Spaanse visgerechten is Los Chicos een aanrader. Het personeel zorgt voor een gezellige Spaanse sfeer en de keuken maakt met veelal verse producten geweldige gerechten. De locatie van het restaurant aan het strand zorgt voor een geweldig uitzicht.

La Goletta (Carrer de la Gavina 2)

Ook dit restaurant kent een geweldig uitzicht, het is gesitueerd aan het strand net buiten het iets drukkere gedeelte van Salou. Dit restaurant is een aanrader als je op zoek bent naar een heerlijke authentieke paella. Ook voor een Spaans visgerecht ben je in dit restaurant aan het juiste adres. Een ideaal restaurant om je even aan de drukte van het centrum van Salou te onttrekken.

La Tagliatella (C/ Murillo 6-10)

Indien je op zoek bent naar een goede Italiaan, dan ben je bij La Tagliatella aan het juiste adres. Dit restaurant staat bekend om zijn geweldige pasta’s. Ook voor antipasti, risotto en pizza kun je hier goed terecht.