Ontdek het zonnige weer van Salou

Salou heeft een mediterraan klimaat met het hele jaar een gemiddelde temperatuur tussen de 5 en 30 graden. De Middellandse zee heeft een zeer goede invloed op het aangename weer in Salou. In het hoogseizoen ligt de temperatuur gemiddeld tussen de 26 en 30 graden. De zee temperatuur ligt vanaf juni boven de 20 graden. In deze maanden is het dus echt heerlijk genieten aan de standen van Salou

Het weer in Salou door het jaar heen

Het prachtige weer in Salou

Salou heeft een heerlijk klimaat om lekker te genieten. Zo zal de minimum temperatuur in het jaar gemiddeld niet lager liggen dan 5 graden Celsius. De maximum temperatuur komt voor rond de maand augustus, hier zal de gemiddelde temperatuur de 30 graden aan tikken. Deze cijfers zijn gemiddelden door de jaren heen, waardoor uitschieters naar boven in de zomermaanden zeker geen uitzondering zijn. Om een beter beeld te geven van de temperaturen door het jaar heen, hebben we hieronder de gemiddelde temperatuur uitgewerkt per maand.

Het weer in Januari

De maand Januari is in Salou gemiddeld gezien de koudste maand van het jaar. De minimum temperatuur ligt rond de 5 graden Celsius en de maximum temperatuur rond de 14 graden Celsius. Daarnaast schijnt de zon ongeveer 5 uur per dag en valt er ongeveer 8 dagen neerslag in deze maand. De gemiddelde watertemperatuur bedraagt 13 graden in de maand Januari.

Het weer in Februari

De temperatuur loopt al een klein beetje op in februari ten opzichte van de maand Januari. De minimum temperatuur ligt rond de 6 graden Celsius en de maximum temperatuur rond de 15 graden Celsius. Daarnaast zal de zon ongeveer 6 uur per dag schijnen en valt er ongeveer 8 dagen neerslag in deze maand. De gemiddelde watertemperatuur bedraagt ook in februari rond de 13 graden.

Het weer van vandaag en morgen in Salou

Het weer van vandaag, morgen en overmorgen staat hieronder vermeld. We maken hiervoor gebruik van de gegevens van weeronline.nl.