Uitgaan in Salou

Salou is al jaren één van de meest populaire badplaatsen onder Nederlandse jongeren. Één van de redenen hiervoor is dat je erg goed op stap kunt gaan in Salou. Uitgaan is mogelijk in de vele kroegen, clubs en discotheken. We hebben een overzichtje van de beste uitgaansgelegenheden gemaakt:

De Ski hut Salou

De Skihut in Salou is een discotheek gericht op Nederlandse jongeren. Ze hebben de hele zomer een uitgebreid programma met geweldige optredens van onder meer Jan Smit, Het Feestteam, de Lawine Boys, DJ Kicken en Starkoo. Ook hebben ze regelmatig bekende Nederlanders uit Oh oh Cherso en GTST over de vloer. Ook zijn er meerdere themafeesten met onder andere Boswandeling party, 90’s party, Flugel party en Bierfeest.

Pacha

Pacha la Pineda is een grote discotheek buiten Salou. Pacha biedt plaats aan 8000 feestgangers en heeft één grote zaal en vier kleinere zalen. Er zijn met enige regelmaat prachtige licht- en lasershows en er treden vaak bekende artiesten op als Partysquad, DJ Tiesto en DJ Chuckie. Omdat de discotheek buiten Salou ligt, zul je vervoer moeten regelen, kijk bij het boeken van je vakantie of de jongenreisorganisatie als activiteit een avondje Pacha op het programma heeft staan.

Snoepy’s

Snoepy’s is een discotheek waar met name electro en house wordt gedraaid. Naast veel Nederlanders komen er bij Snoepy’s ook veel Spanjaarden, Engelsen en andere nationaliteiten. De club is trendy ingericht en daardoor iets hipper dan de andere discotheken in Salou.

Bar Double Dutch

Bar Double Dutch is een klein bruincafé in het centrum van Salou. De Nederlandse eigenaren zorgen voor een echte Hollandse kroegsfeer.

Feestcafé ‘t Gat

‘t Gat is de stamkroeg van reisorganisatie Beachmasters, je zult er dan ook veel Nederlandse jongeren tegenkomen. De hele zomer door draaien er Nederlandse DJ’s en zijn er themaparty’s als de Bling Bling party, Mexican Party, Flügel party en Tropical Party. De kroeg biedt plaats aan meer dan 200 man en draait voornamelijk Nederlandstalig, top 40  en dancemuziek.