Uitgaan in de beste clubs en discotheken van Salou!

Salou is één van de meest populaire badplaatsen onder Nederlandse jongeren. Je kunt hier namelijk heerlijk uitgaan in de verschillende kroegen, clubs en discotheken. Salou trekt om deze reden ook duizenden Nederlanders elk jaar. Naast het bruisende uitgaansleven heeft Salou ook veel lekkere restaurants en goede hotels, appartementen en campings

Aangezien Salou een groot aanbod aan kroegen, clubs en discotheken heeft. Hebben we de mooiste uitgaansgelegenheden voor jou op een rijtje gezet.

Discotheek Pacha la Pineda

Wil je uitgaan in Salou? Dan is Pacha la Pineda zeker een goede keuze! Pacha is een grote discotheek buiten Salou. Pacha biedt plaats aan 8000 feestgangers en heeft één grote zaal en vier kleinere zalen. Er zijn met enige regelmaat prachtige licht- en lasershows en er treden vaak bekende artiesten op als Partysquad en DJ Tiesto.

Omdat de discotheek buiten Salou ligt, zul je vervoer moeten regelen, kijk bij het boeken van je vakantie of de jongenreisorganisatie als activiteit een avondje Pacha op het programma heeft staan. Wil je meer weten over Pacha la Pineda? Klik dan hier!

Discotheek Tropical Salou

Tropical discotheek uitgaan in Salou

Elke avond feesten hier meer dan 1.000 gasten uit alle landen van de wereld. In deze geweldige discotheek van maar liefst 4 verdiepingen, wordt tot 6:45 in de ochtend gefeest. De discotheek heeft een luxe uitstraling en draait de beste house muziek. De entree voor Tropical Salou is een paar euro. Tevens heeft deze discotheek een ruim terras waar je heerlijk van je zomerse cocktail kunt genieten! Wil je meer te weten komen over Tropical Salou? Klik dan hier.

Busstop Salou

Bus Stop Uitgaan Salou

Busstop Salou is een van de populairste bars in Salou en bestaat als sinds 1986! Deze uitgaansgelegenheid bevindt zich in het centrum van Salou. Dankzij deze mooie ligging, is de bar zeer populair bij de voornamelijk Nederlandse en Engelse jongeren. Hier kan de hele nacht feest gevierd worden op de beste house en top-40 muziek! Wil je meer te weten komen over Busstop Salou? Klik dan hier!

Discotheek Flashback Salou

Flash Back Uitgaan Salou

Flashback Salou is een grote discotheek met 2 verschillende zalen. In de in 1969 opgerichte discotheek, kun je de hele nacht feesten! In de grote zaal wordt er de meest populaire house en dance muziek gedraaid. De kleinere zaal 80/90’s muziek en draaien er in de zomer bekende dj’s. Wil je meer te weten komen over Flashback Salou? Klik dan hier!

Discotheek Enjoy Salou

Enjoy Salou Uitgaan Salou

Enjoy Salou is een gezellige discotheek in Salou waar voornamelijk house, R&B en top 40  muziek wordt gedraaid. Deze luxe en moderne discotheek heeft tevens een eigen VIP gedeelte. 

Kortom, hier kan de hele nacht gedanst en gefeest worden tot de kleine uurtjes. Wil je lekker uitgaan in Salou, sla Enjoy Salou dan zeker niet over. Wil je meer te weten komen over Enjoy Salou? Klik dan hier!

Salou heeft hele leuke uitgaansgelegenheden waar je de hele nacht kun feesten en dansen. De alchoholleeftijd in Salou is 18 jaar. Wil je meer over de alcoholleeftijd in Spanje weten?